مشکلات دهان و دندان مادر، عامل تولد زودرس نوزاد-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

مشکلات دهان و دندان مادر، عامل تولد زودرس نوزاد

عضو فرهنگستان علوم پزشکی گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده اگر مادر باردار دچار مشکلات لثه، دهان و دندان باشد، این موضوع منجر به تولد زودرس نوزاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر. حسین حصاری، دکترای تخصصی سلامت دهان و دندان و عضو فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به اهمیت پیشگیری از پوسیدگی دندان در سنین کودکی، بیان داشت: مراقبت یعنی از قبل از تولد این موضوع برای یک نوزاد تعریف می‌شود و بعد از آن این نوزاد توسط مادر و سیستم بهداشتی مراقبت می‌شود، در نتیجه مجموعه دندان‌ها همینطور است و مراقبت می‌خواهد. این موضوع باید از قبل از تولد شروع شود و مادر محیط دهان و دندان سالمی داشته باشد و در غیر این صورت فرزند او آسیب می‌بیند.

 

وی ادامه داد: این آسیب‌ها ممکن است قبل از تولد به صورت تولد زودرس خود را نشان دهد. اگر مادر دچار مشکلات لثه و دهان و دندان زیاد باشد، نشان داده شده که منجر به تولد زودرس نوزاد می‌شود. بعد از تولد نیز اگر مراقبت لازم از دندان و دهان نوزاد صورت نگیرد، منجر به مشکلات دهان و دندان شده و این مشکل از یک تا دو سالگی می‌تواند شروع شود.

 

این دکتر دندانپزشک گفت: شاخص پوسیدگی در کودکان سه ساله بین کودکان ایرانی بین یک و هفت دهم تا دو دندان خراب است، چرا که نمی‌توانیم دندان کودکان زیر 3 و 4 سال پر کنیم، بنابراین اگر زیر 3 سالگی دو دندان خراب در کودکان داریم، نشان می‌دهد که این حالت از ابتدای رویش دندان‌ها ایجاد شده است. متأسفانه این وضعیت از 3 تا 6 سالگی وجود داشته و میزان پوسیدگی سه برابر افزایش پیدا می‌کند، به طوری که در کودکان 6 ساله به طور میانگین 6 دندان پوسیده داریم.

 

وی خاطرنشان کرد: دندان‌های دائمی در سنین 6 تا 7 سالگی در کودکان این سن 2 دهم تا 3 دهم دندان پوسیده وجود دارد که این میزان در سن 9 سالگی به یک دندان خراب و در سن 12 سالگی به 2 دندان دائمی تبدیل می‌شود، در نتیجه این حالت نشان می‌دهد که مراقبت لازم وجود نداشته و سیستم بهداشتی و والدین نمی‌توان از دندان‌های کودکان مراقبت‌های لازم را داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار